Validus Engineering AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Validus Engineering AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Validus Engineering AB är ett av dem. Statusen för Validus Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Validus Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Validus Engineering AB ska trivas.

Validus Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och distribution av programvaror för produktutveckling och konstruktion, erbjuda konsulttjänster inom produktutveckling, konstruktion och tekniska beräkningar, samt utbildning och kursverksamhet med anknytning till detta, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Validus Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Validus Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Validus Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-289830.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Validus Engineering AB är Burman, Stig Åke som är född 1959 och har titeln VD, Burman, Stig Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjärnemo, Paul Robert som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Validus Engineering AB har 556312-3743 som sitt organisationsnummer.