Mjöbäckspannan Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Mjöbäckspannan Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mjöbäckspannan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mjöbäckspannan Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Mjöbäckspannan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Mjöbäckspannan Aktiebolag ska trivas.

I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av betongprodukter, samt handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mjöbäckspannan Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mjöbäckspannan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Mjöbäckspannan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-34160.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Mjöbäckspannan Aktiebolag är Claesson, Jan-Olof Roger som är född 1958 och har titeln VD, Claesson, Jan-Olof Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stefan Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekeroth, Andreas Hans Gunnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvefors, Peter Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorChristiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mjöbäckspannan Aktiebolag har 556313-0615 som sitt organisationsnummer.