Bengt Åke Hansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengt Åke Hansson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Bengt Åke Hansson Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Åke Hansson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bengt Åke Hansson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bengt Åke Hansson Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Åke Hansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Smidesv. 7, 245 34, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-253433.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bengt Åke Hansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Åke Hansson Aktiebolag har idag 556314-8872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bengt Åke Hansson Aktiebolag

Bolagets verksamhet skall bestå av att själv eller genom dotterbolag bedriva mekanisk verkstad med konsultverksamhet inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

I Bengt Åke Hansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Bengt Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Stig Arne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .