S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-02-11. Men sedan 1988-01-01 så har S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Klågerupsv. 13, 245 44, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-255304.

Staffanstorp arbetar för att bolag som S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rörläggeri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Dennis Willy Morgan -Andersson, Mats Ronny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Dennis Willy Morgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Mats Ronny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Calla Asta Viola som är född 1922 och har titeln Suppleant, Fritz, Anne Regina som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S A Rör o Smidesentreprenad Aktiebolag är 556315-4011.