Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklambranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1988-03-16 så skapades Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556321-8287 är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-258280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Persson Grafiska i Malmö Aktiebolag är Persson, Lars-Bertil Kent som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Kerstin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .