Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom elbranschen, även idka annan därmed förenlig verksamhet, samt kapitalförvaltning och handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-184700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är Henke, Claes Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Bodil Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Elektrocon Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag har 556333-4795 som sitt organisationsnummer.