Skåne Bilinredningar Aktiebolag

Skåne län

Information

Skåne Bilinredningar Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Skåne Bilinredningar Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skåne Bilinredningar Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skåne Bilinredningar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skåne Bilinredningar Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skåne Bilinredningar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Dalbyv. 116, 245 92, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-246220.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skåne Bilinredningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skåne Bilinredningar Aktiebolag har idag 556343-2557 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Alve Görgen -Nilsson, Hans Bertil är den som för stunden ansvarar för Skåne Bilinredningar Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inredning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

I Skåne Bilinredningar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Alve Görgen som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hilner, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, .