Mafiq Trade AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Mafiq Trade AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mafiq Trade AB är ett av dem. Statusen för Mafiq Trade AB är att Bolaget är aktivt.

Mafiq Trade AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Mafiq Trade AB ska trivas.

Mafiq Trade AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall bestå av affärs- och marknadsutveckling samt export och import av rese- och textilprodukter med inriktning på den kinesiska marknaden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mafiq Trade AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Mafiq Trade AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Mafiq Trade AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-250650.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mafiq Trade AB är Malmberg, Jörgen Thore som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Jörgen Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Mafiq Trade AB har 556346-3404 som sitt organisationsnummer.