Procedo International i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Procedo International i Malmö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Staffanstorp. I Procedo International i Malmö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallerhed, Bengt Jan Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallerhed, Danuta Krystyna som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Procedo International i Malmö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Procedo International i Malmö Aktiebolag på telefon 040-461836.

Bolaget skall bedriva handel med personbilar, förmedling av tjänster inom finansmarknaden, redovisningsbyråverksamhet samt äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Procedo International i Malmö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Procedo International i Malmö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Procedo International i Malmö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Procedo International i Malmö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Procedo International i Malmö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Procedo International i Malmö Aktiebolag har 556375-2012 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.