Hjerupsgårdens Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva odling av jordbruksprodukter, utföra körslor till lantbruk, kommuner och andra rörelseidkare, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjerupsgårdens Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Hjerupsgårdens Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1989-11-07 så skapades Hjerupsgårdens Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hjerupsgårdens Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hjerupsgårdens Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556376-9735 är organisationsnummret för företaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Hjerupsgårdens Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hjerupsgårdens Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-464303 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjerupsgårdens Aktiebolag är Hansson, Karl Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hjördis Astrid Berrieth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .