Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

556381-3897 är organisationsnummer för företaget Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag finns i.

Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-258157 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva redovisnings- och bokföringsbyråverksamhet, bedriva handel med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mona Erlandsson Företagstjänst Aktiebolag och det är Erlandsson, Mona Ann-Helene som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Hans Olof som är född 1949 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,