ALBERTA Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och ALBERTA Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ALBERTA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ALBERTA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ALBERTA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ALBERTA Aktiebolag ska trivas.

ALBERTA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, rådgivning och utredande verksamhet inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ALBERTA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är ALBERTA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med ALBERTA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6441237.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ALBERTA Aktiebolag är Burström, Per Gunnar som är född 1944 och har titeln VD, Burström, Per Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Burström, Renate Brigitte som är född 1943 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

ALBERTA Aktiebolag har 556382-6667 som sitt organisationsnummer.