Englessons Plåtslageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Englessons Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Englessons Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Englessons Plåtslageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Englessons Plåtslageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Englessons Plåtslageri Aktiebolag ska trivas.

Englessons Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads- och plåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Englessons Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08.

Idag är Englessons Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Englessons Plåtslageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-81820.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Englessons Plåtslageri Aktiebolag är Viklund, Mats Gunnar Roland som är född 1949 och har titeln VD, Viklund, Mats Gunnar Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos Viklund, Britt Rose-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Englessons Plåtslageri Aktiebolag har 556391-2822 som sitt organisationsnummer.