Möbelhuset von Zapf AB

Skåne län

Information

556391-9280 är organisationsnummer för verksamheten Möbelhuset von Zapf AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möbelhuset von Zapf AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Möbelhuset von Zapf AB finns i.

Möbelhuset von Zapf AB har varit registrerat sedan 1990-03-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Möbelhuset von Zapf AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Möbelhuset von Zapf AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möbelhuset von Zapf AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Möbelhuset von Zapf AB så kan ni göra det på telefon genom 040-463540 eller genom brev på följande adress:
Köpmannag. 7, 245 65, Hjärup

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet och detaljhandel av möbler och heminredning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Möbelhuset von Zapf AB och det är Berggren, Jan Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berggren, Bo Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Birgitta Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Berggren, Monica Iréne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Ulla Anita Marietta som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantEhrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,