Soleon AB

Skåne län

Information

556394-5095 är organisationsnummer för bolaget Soleon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Soleon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Soleon AB finns i.

Soleon AB har varit registrerat sedan 1990-04-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Soleon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Soleon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Soleon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Soleon AB så kan ni göra det på telefon genom 040-267879 eller genom brev på följande adress:
Roslins v. 20 A, 217 55, Malmö

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Soleon AB och det är Frid, Uno Ronny Thorbjörn som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Frid, Kerstin Lisbeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,