Miki Förvaltning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Miki Förvaltning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Miki Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Miki Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Miki Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Miki Förvaltning AB ska trivas.

Miki Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Miki Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Miki Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Miki Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-254401.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Miki Förvaltning AB är Pålsson, Kerstin Elinor som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Paul Axel Michael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Miki Förvaltning AB har 556406-7238 som sitt organisationsnummer.