Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Aktiebolag som heter Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-10-29 så har Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nils Forsbergs Plats 3, 217 54, Malmö. Vi ni istället prata med Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag så kan ni göra det på 040-6986000.

Bolaget skall bedriva sjukvårdsverksamhet, friskvård, utbildning, samt handel med aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Stjernfeldt, Mats Peter som är född 1971 och har titeln Extern VD, Strand, Leif Gunnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Fredrik Alf Rikard som är född 1975 och har titeln Suppleant, Thore, Carl Kristian som är född 1968 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Stjernfeldt, Mats Peter .

Sverigehälsan - Svensk Företagssjukvård Aktiebolag har 556406-9861 som sitt organisationsnummer.