Hulubacken Aktiebolag

Skåne län

Information

Hulubacken Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Hulubacken Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hulubacken Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hulubacken Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hulubacken Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hulubacken Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strindbergs v. 1 A, 245 32, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-258915.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hulubacken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hulubacken Aktiebolag har idag 556412-8493 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Natzén, Anna Maria -Natzén, Harald Magnus är den som för stunden ansvarar för Hulubacken Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

I Hulubacken Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Natzén, Harald Magnus som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Natzén, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bergquist, Ted Carl Michael som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .