Vallgraven Aktiebolag

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Aktiebolag som heter Vallgraven Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Vallgraven Aktiebolag i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vallgraven Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1991-06-10 så har Vallgraven Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vallgraven Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Vallgraven Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sunnanv. 1, 216 17, Limhamn. Vi ni istället prata med Vallgraven Aktiebolag så kan ni göra det på 040-150018.

Bolaget skall bedriva * förvaltning av företag förvaltning av fastigheter * projektkonsultation inom alla branscher, företrädesvis industri och administration * bokförlagsverksamhet * konsultation och försäljning inom mediabranschen (genom InterActive MediaPool) * samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Funder, Karl Krister som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Härstedt, Mats Olof Gösta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Vallgraven Aktiebolag har 556421-3865 som sitt organisationsnummer.