Mertz Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

556431-2931 är organisationsnummer för bolaget Mertz Transport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mertz Transport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Mertz Transport Aktiebolag finns i.

Mertz Transport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-08-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mertz Transport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Mertz Transport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mertz Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mertz, Siv Ingvor Margareta -Mertz, Stig Wamberg

Vill ni komma i kontakt med Mertz Transport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-936460 eller genom brev på följande adress:
Blidög. 25, 211 24, Malmö

Bolaget skall bedriva transport- och distributionstjänster jämte förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mertz Transport Aktiebolag och det är Mertz, Stig Wamberg som är född 1947 och har titeln VD, Mertz, Stig Wamberg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Lars-Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mertz, Siv Ingvor Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor