MeltPrice Aktiebolag

Skåne län

Information

MeltPrice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Staffanstorp. I MeltPrice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjalmar, Johnny Rickard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mats Olle Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MeltPrice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MeltPrice Aktiebolag på telefon 040-461692.

Bolaget skall idka inköp och försäljning av utrustning till smältlimsaggregat såsom munstycken, slangar, filter och muttrar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är MeltPrice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MeltPrice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MeltPrice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MeltPrice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MeltPrice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MeltPrice Aktiebolag har 556440-0082 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.