Android Aktiebolag

Skåne län

Information

Android Aktiebolag är ett företag som finns i Staffanstorp. I Android Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borg, Inger Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Jens Mattias som är född 1971 och har titeln Suppleant, Borg, Rolf Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Android Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Android Aktiebolag på telefon 046-144700.

Bolaget skall specificera, äa och förvalta produkter inom området datorbaserade informationssystem, äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Android Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Android Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Android Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Android Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Android Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Android Aktiebolag har 556448-7683 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.