Direktpall AB

Skåne län

Information

Direktpall AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Direktpall AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Direktpall AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Direktpall AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Direktpall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 103, 245 34, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-254401.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Direktpall AB Privat, ej börsnoterat.

Direktpall AB har idag 556453-9087 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Direktpall AB

Bolaget skall bedriva förmedling och tillverkning av lastpallar, äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

I Direktpall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Kerstin Elinor som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkstrand, Helena Ann-Catrine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .