Henrik Carlsson Ljud & Bild AB

Skåne län

Information

556456-0604 är organisationsnummer för verksamheten Henrik Carlsson Ljud & Bild AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henrik Carlsson Ljud & Bild AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Henrik Carlsson Ljud & Bild AB finns i.

Henrik Carlsson Ljud & Bild AB har varit registrerat sedan 1992-11-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henrik Carlsson Ljud & Bild AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Henrik Carlsson Ljud & Bild AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henrik Carlsson Ljud & Bild AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Henrik Carlsson Ljud & Bild AB så kan ni göra det på telefon genom 046-250960 eller genom brev på följande adress:
Storg. 9, 245 31, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva försäljning och service av hemelektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henrik Carlsson Ljud & Bild AB och det är Karlsson, Henrik Michael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Anna Caroline som är född 1977 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,