Gånarps Fastighets AB

Skåne län

Information

556469-9600 är organisationsnummer för företaget Gånarps Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gånarps Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Gånarps Fastighets AB finns i.

Gånarps Fastighets AB har varit registrerat sedan 1993-07-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gånarps Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Gånarps Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gånarps Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gånarps Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0451-66600 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 27, 392 39, Kalmar

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av betongprodukter, samt handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gånarps Fastighets AB och det är Johansson, Stefan Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekeroth, Andreas Hans Gunnar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvefors, Peter Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,