Cewi AB

Skåne län

Information

Cewi AB är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Cewi AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cewi AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-22.

Cewi AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-10-05. Men sedan 2007-03-22 så har Cewi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Tvärv. 16, 245 65, Hjärup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cewi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-465647.

Staffanstorp arbetar för att företag som Cewi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cewi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är att bedriva stensättning, markarbeten, anläggnings- och trädgårdsarbete. Bolaget skall även utföra gravyrarbete, förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cewi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cewi AB och det är följande personer, Bergström, Cecilia Margareta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cewi AB är 556473-2625.