OREX Pizzagrossisten Aktiebolag

Skåne län

Information

OREX Pizzagrossisten Aktiebolag är en verksamhet som finns i Staffanstorp. I OREX Pizzagrossisten Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Papadoulis, Kleanthis Vasilios som är född 1972 och har titeln VD, Papadoulis, Kleanthis Vasilios som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Mohlin, Ulf Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Papadouli, Britt Katarina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Papadoulis, Evagelos som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln RevisorUlf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OREX Pizzagrossisten Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OREX Pizzagrossisten Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fast- och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är OREX Pizzagrossisten Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

OREX Pizzagrossisten Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OREX Pizzagrossisten Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och OREX Pizzagrossisten Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OREX Pizzagrossisten Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Papadouli, Britt Katarina -Papadoulis, Evagelos -Papadoulis, Kleanthis Vasilios

OREX Pizzagrossisten Aktiebolag har 556473-6956 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.