Ord och Bild i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Ord och Bild i Skåne Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Ord och Bild i Skåne Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ord och Bild i Skåne Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ord och Bild i Skåne Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ord och Bild i Skåne Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ord och Bild i Skåne Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nevisborg 42 C, 245 45, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-234312.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ord och Bild i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ord och Bild i Skåne Aktiebolag har idag 556481-0421 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Svensson, Anna-Lisa -Svensson, Bertil Lennart är den som för stunden ansvarar för Ord och Bild i Skåne Aktiebolag

Bolaget ska bedriva TV- och filmproduktion, scenverksamhet, journalistik, författarverksamhet, fotografering, föredrags- och konsultverksamhet inom nämnda områden och idka därmed förenlig verksamhet.

I Ord och Bild i Skåne Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Bertil Lennart som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna-Lisa som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .