Sysec AB

Skåne län

Information

556489-7873 är organisationsnummer för bolaget Sysec AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sysec AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Sysec AB finns i.

Sysec AB har varit registrerat sedan 1994-06-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sysec AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sysec AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sysec AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sysec AB så kan ni göra det på telefon genom 040-445270 eller genom brev på följande adress:
Särslöv Persgården , 245 93, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och rådgivning inom säkerhet, informationssäkerhet, IT-säkerhet och IT, äga och förvalta jordbruks- och skogsfastigheter och bedriva skogsbruk, bedriva handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sysec AB och det är Andersson, Per-Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,