FLUXTEC AB

Skåne län

Information

FLUXTEC AB är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som FLUXTEC AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FLUXTEC AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

FLUXTEC AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-08-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lutav. 2, 245 42, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FLUXTEC AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-252171.

Staffanstorp arbetar för att bolag som FLUXTEC AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FLUXTEC AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet omfattar handel med eltekniska produkter, uthyrning, förvaltning och leasing av maskiner, främst avsedda för tillverkning av elektrotekniska produkter, bilar och fastigheter samt förvaltning av värdepapper coh fastigheter.

Firmatecknare för FLUXTEC AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hanson, Bo Einar -Hanson, Ulf Rickard.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FLUXTEC AB och det är följande personer, Hanson, Ulf Rickard som är född 1959 och har titeln VD, Hanson, Ulf Rickard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanson, Bo Einar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanson, Elsie Ingegerd som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för FLUXTEC AB är 556491-6913.