RCJ Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

RCJ Transport Aktiebolag är en verksamhet som finns i Staffanstorp. I RCJ Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rolf Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Ann-Charlotte som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RCJ Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RCJ Transport Aktiebolag på telefon 010-2411260.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom åkeribranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är RCJ Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

RCJ Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RCJ Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RCJ Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RCJ Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Kerstin Ann-Charlotte -Johansson, Rolf Christer

RCJ Transport Aktiebolag har 556491-7309 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.