A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag

Skåne län

Information

A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-01-31. Men sedan 1995-01-01 så har A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lutav. 6, 245 42, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2056249.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggentreprenader och därmed tillhörande verksamhet.

Firmatecknare för A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Alf Göran Oveson -Johansson, Ingrid Birgitta Gunhild.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Alf Göran Oveson som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Birgitta Gunhild som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Rolf Åke Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisor, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för A Johansson Bygg och Keramik Aktiebolag är 556504-1091.