Vero Produkter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Vero Produkter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Vero Produkter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Vero Produkter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556504-1273.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-250870 alternativt besöka eller skicka post till Vero Produkter Aktiebolag på följande adress Truckstigen 7, 245 34, Staffanstorp.

Vero Produkter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Vero Produkter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Berg Nilsson, Inga Gun Astrid som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet för revision och utbildning av verksamhetssystem inom miljö kvalitet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.