Lennart Nilssons Rör i Skåne AB

Skåne län

Information

Lennart Nilssons Rör i Skåne AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Lennart Nilssons Rör i Skåne AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Nilssons Rör i Skåne AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Lennart Nilssons Rör i Skåne AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lennart Nilssons Rör i Skåne AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Esarpsv. 427, 245 91, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-441311.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lennart Nilssons Rör i Skåne AB Privat, ej börsnoterat.

Lennart Nilssons Rör i Skåne AB har idag 556518-4958 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lennart Nilssons Rör i Skåne AB

Bolaget skall bedriva reparationer och försäljning av värmepumpar samt övriga monteringsarbeten inom VVS-branschen och därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Nilssons Rör i Skåne AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Mats Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anette Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .