Reklampartner i Mellanskåne AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom, indirekt och direkt bedriva verksamhet avseende marknadsföring och reklam, bedriva transport- och uthyrningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Reklampartner i Mellanskåne AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Reklampartner i Mellanskåne AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1995-07-18 så skapades Reklampartner i Mellanskåne AB och företaget är har F-skattsedel Reklampartner i Mellanskåne AB har haft det sedan 1998-01-01.

Reklampartner i Mellanskåne AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556520-8799 är organisationsnummret för företaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Reklampartner i Mellanskåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Reklampartner i Mellanskåne AB så går det att nå dem via telefon på 0413-557190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Reklampartner i Mellanskåne AB är Petersson, Karin Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Gert Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .