Prima Bil i Malmö AB

Skåne län

Information

Prima Bil i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Prima Bil i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Prima Bil i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Prima Bil i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-08-31. Men sedan 1995-01-01 så har Prima Bil i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kopparbergsg. 10, 214 44, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prima Bil i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-445494.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Prima Bil i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Prima Bil i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel, reparation och service av bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Prima Bil i Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prima Bil i Malmö AB och det är följande personer, Andersson, Hans Olov som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Erik Anders som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Prima Bil i Malmö AB är 556522-4770.