Kakspecialisten i Staffanstorp AB

Skåne län

Information

Kakspecialisten i Staffanstorp AB är ett bolag som finns i Staffanstorp. I Kakspecialisten i Staffanstorp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Knut Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Malin Annika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Pettersson, Leif Jonny som är född 1945 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kakspecialisten i Staffanstorp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kakspecialisten i Staffanstorp AB på telefon 046-253361.

Bolaget skall bedriva försäljning av kakor och bröd som grossist ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kakspecialisten i Staffanstorp AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kakspecialisten i Staffanstorp AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kakspecialisten i Staffanstorp AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Kakspecialisten i Staffanstorp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kakspecialisten i Staffanstorp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kakspecialisten i Staffanstorp AB har 556522-5421 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.