Volymgården AB

Skåne län

Information

556523-2260 är organisationsnummer för bolaget Volymgården AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Volymgården AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Volymgården AB finns i.

Volymgården AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Volymgården AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Volymgården AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Volymgården AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Volymgården AB så kan ni göra det på telefon genom 042-139404 eller genom brev på följande adress:
Mossheddinge , 245 91, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva värdepappersförvaltning och konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Volymgården AB och det är Petersson, Kjell Ragnar David som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Baeckman Petersson, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,