ML-Service Öresund Aktiebolag

Skåne län

Information

ML-Service Öresund Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där ML-Service Öresund Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ML-Service Öresund Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ML-Service Öresund Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. ML-Service Öresund Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ML-Service Öresund Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsv. 24, 245 34, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-234179.

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ML-Service Öresund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ML-Service Öresund Aktiebolag har idag 556524-5478 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ML-Service Öresund Aktiebolag

Bolaget skall bedriva service av biltvättanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I ML-Service Öresund Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bennvid, Lars Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångberg, Bengt Morgan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångberg, Violeta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .