PSM Europe AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och PSM Europe AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och PSM Europe AB är ett av dem. Statusen för PSM Europe AB är att Bolaget är aktivt.

PSM Europe AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som PSM Europe AB ska trivas.

I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kontorsvaror, ekonomisk konsultverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PSM Europe AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är PSM Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med PSM Europe AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Hans-Eric Bertil -Nilsson, Hans Gunder.

De som är på något sätt har med PSM Europe AB är Andersson, Hans-Eric Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Andersson, Hans-Eric Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hanne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Gunder som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Westa Anne-Christin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln RevisorAndersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

PSM Europe AB har 556524-9868 som sitt organisationsnummer.