Swedish Care System i Staffanstorp AB

Skåne län

Information

Swedish Care System i Staffanstorp AB är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Swedish Care System i Staffanstorp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Swedish Care System i Staffanstorp AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Swedish Care System i Staffanstorp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-09-26. Men sedan 1995-01-01 så har Swedish Care System i Staffanstorp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Önsvala Allé 8, 245 43, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedish Care System i Staffanstorp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-259821.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Swedish Care System i Staffanstorp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedish Care System i Staffanstorp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva systemutveckling och support inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedish Care System i Staffanstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Börjesson, Kent Arne Håkan -Holst, Per Ingvar -Jönsson, Paul Evert Viking.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedish Care System i Staffanstorp AB och det är följande personer, Jönsson, Paul Evert Viking som är född 1961 och har titeln VD, Jönsson, Paul Evert Viking som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Per Ingvar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Kent Arne Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedish Care System i Staffanstorp AB är 556526-2069.