S M Fritid & SommarMöbler AB

Västra Götalands län

Information

556529-4542 är organisationsnummer för verksamheten S M Fritid & SommarMöbler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S M Fritid & SommarMöbler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vara som är den kommunen som S M Fritid & SommarMöbler AB finns i.

S M Fritid & SommarMöbler AB har varit registrerat sedan 1996-02-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för S M Fritid & SommarMöbler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

S M Fritid & SommarMöbler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vara som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S M Fritid & SommarMöbler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med S M Fritid & SommarMöbler AB så kan ni göra det på telefon genom 0512-24025 eller genom brev på följande adress:
Pl 9010, 534 95, Vara

Bolaget skall bedriva butikshandel med fritidsartiklar, möbler och mattor, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S M Fritid & SommarMöbler AB och det är Magnusson, Stig Emrick som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Egsonius, Lars Christer som är född 1955 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,