Datafant Konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Datafant Konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Datafant Konsult AB är ett av dem. Statusen för Datafant Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Datafant Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-03-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Datafant Konsult AB ska trivas.

Datafant Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom databranschen, därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Datafant Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Datafant Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Datafant Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-259800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Börjesson, Kent Arne Håkan -Holst, Per Ingvar -Wharton, Antony James.

De som är på något sätt har med Datafant Konsult AB är Börjesson, Kent Arne Håkan som är född 1966 och har titeln VD, Börjesson, Kent Arne Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Per Ingvar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wharton, Antony James som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Datafant Konsult AB har 556530-4259 som sitt organisationsnummer.