Aktiebolaget Polybase

Skåne län

Information

Aktiebolaget Polybase är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Polybase finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Polybase är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-01-01.

Aktiebolaget Polybase som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-01-08. Men sedan 2000-01-01 så har Aktiebolaget Polybase varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västanv. Kronoslätt Ftgpark, 245 42, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Polybase så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-213200.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Polybase ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Polybase. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva tilverkning och försäljning av plasthalvfabrikat (SNI 25210) samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Polybase är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Polybase och det är följande personer, Anderlund, Knut Albin som är född 1929 och har titeln VD, Anderlund, Knut Albin som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Etverk, Peter Jan-Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråth, Tore Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewald, Carina Ingela som är född 1966 och har titeln Suppleant, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor.Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Polybase är 556537-4146.