Inexco AB

Skåne län

Information

Inexco AB är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Inexco AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Inexco AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-04-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inexco AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56021100.

Staffanstorp arbetar för att företag som Inexco AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Inexco AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Akktiebolaget skall bedriva konsultverksamhet, handel, import och export, allt inom byggnadsbranschen, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Inexco AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inexco AB och det är följande personer, Lindegren, Jan Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindegren, Sven Gunnar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ericsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inexco AB är 556541-1435.