SoToLa AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och SoToLa AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och SoToLa AB är ett av dem. Statusen för SoToLa AB är att Bolaget är aktivt.

SoToLa AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-02-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som SoToLa AB ska trivas.

SoToLa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet, mottagnings-, forsknings-, utvecklings- och utbildningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SoToLa AB inte är momsregistrerat.

Idag är SoToLa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med SoToLa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-21100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SoToLa AB är Larsen, Sören Toksvig som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Thomas Jussi Toksvig som är född 1979 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

SoToLa AB har 556550-3587 som sitt organisationsnummer.