Björklidens Bil & Sport AB

Skåne län

Information

Björklidens Bil & Sport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Björklidens Bil & Sport AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björklidens Bil & Sport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Björklidens Bil & Sport AB har haft sedan 1998-01-01. Björklidens Bil & Sport AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björklidens Bil & Sport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkliden, 245 91, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-258220.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Björklidens Bil & Sport AB Privat, ej börsnoterat.

Björklidens Bil & Sport AB har idag 556550-8453 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Björklidens Bil & Sport AB

Bolaget skall bedriva handel med fordon och fordonstillbehör samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Björklidens Bil & Sport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ask, Claes Jörgen Rikard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .