Hand med Hund Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hand med Hund Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Hand med Hund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Hand med Hund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556551-7603.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-257712 alternativt besöka eller skicka post till Hand med Hund Aktiebolag på följande adress S. Lundav. 8, 245 32, Staffanstorp.

Hand med Hund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Hand med Hund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Görnerup, Carl Gerry Jocum som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kursverksamhet för hundar och hundägare, konsultverksamhet inom området problemhundar. Anordnande av seminarier samt försäljning av litteratur och hundartiklar och därmed förenlig verksamhet.