Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556559-2101.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-259800 alternativt besöka eller skicka post till Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB på följande adress Önsvala Allé 8, 245 43, Staffanstorp.

Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Scandinavian Trading Group i Staffanstorp AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Holst, Per Ingvar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Börjesson, Maria Frederika Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva distributionsverksamhet inom databranschen, samt därmed förenlig verksamhet.