Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Aktiebolag som heter Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-09-30 så har Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trollebergs Gård, 245 61, Staffanstorp. Vi ni istället prata med Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag så kan ni göra det på 046-2110141.

Bolaget skall äga och driva vindkraftverk, försälja elström samt driva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wachtmeister, Knut Gustaf Nils som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Frennstedt, Jan Thomas Ingvar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Wachtmeister, Carl-Johan Gustaf som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Frennstedt, Jan Thomas Ingvar -Wachtmeister, Knut Gustaf Nils .

Vindproduktion i Flackarp Aktiebolag har 556559-7282 som sitt organisationsnummer.